Învățarea în străinătate nu face totuși mai ușor învățarea limbii engleze. Va trebui totuși să fii atent și să te concentrezi, dar școlile de engleză din străinătate știu acest lucru și îți vor face procesul de învățare cât mai ușor posibil.

  • Unde este cel mai bine pentru a învăța limba engleză?

După ce ați decis să plecați în străinătate, va trebui să alegeți o locație pentru a studia. Există o mulțime de opțiuni! Aceasta este una dintre cele mai importante decizii. Majoritatea țărilor au școli de engleză, dar dacă scopul tău este să înveți limba engleză la nivel nativ, va trebui să mergi într-o țară unde limbă engleză este oficială. Fără griji, sunt multe!

Alegerea unei locații depinde de cât de departe doriți să călătoriți, cât de scump este și cât timp doriți să petreceți acolo. Alegerea Londrei ca destinație pentru a învăța limba engleză este întotdeauna o alegere sigură. Există multe școli din care să alegeți și, cu 5 aeroporturi, este ușor să ajungeți la Londra de aproape oriunde în lume. Ca bonus suplimentar, din Londra, puteți călători în multe alte orașe din Marea Britanie și Europa pe care ați dori să le vizitați în timp ce studiați.

  • Cum să ne asigurăm că este o școală de calitate?

Datorită internetului veți putea obține o mulțime de opțiuni din care să alegeți, dar de unde știți că școala este o de înaltă calitate? Primul lucru pe care îl recomandăm este să căutați școli care au fost acreditate de o companie independentă. Acest lucru va garanta că școala îndeplinește anumite standarde de calitate în predare, administrare și management în general.

 După ce ați decis asupra destinației, accesați site-ul web al instituției de acreditare la alegere și căutați centrele acreditate. Înainte de a vă înscrie, asigurați-vă că înțelegeți care sunt obiectivele dvs. și ce curs vă interesează.

Cele mai populare cursuri pe care le puteți găsi sunt, engleza generală și cursuri de pregătire pentru examen. Cursurile de engleză generală oferă un program echilibrat, concentrându-se pe abilitățile generale: vorbire, ascultare, citire și scriere. Dacă nu doriți să vă pregătiți pentru un examen specific, aceste cursuri sunt cele mai populare.

Dacă vă pregătiți să plecați peste hotare și vă gândiți să vă întăriți cunoștințele de limbă engleză, atunci vă așteptăm cu drag la școala ”Giant English”