Engleza este o limbă amuzantă de învățat și, deși este considerată una accesibilă și relativ ușor de învățat, cu 750.000 de cuvinte și ortografie care pot arunca chiar și cel mai abil cursant, învățarea englezei rapid poate părea imposibilă. Dar sunt aici pentru a vă spune că nu este - atâta timp cât aveți strategia corectă.

Iată sfaturile noastre de top despre cum să înveți engleza rapid:

  • Citește tot ce poți pune la îndemână
  • Literatură clasică, broșuri broșate, ziare, site-uri web, e-mailuri, fluxul dvs. de socializare, cutii de cereale: dacă este în limba engleză, citiți-l. De ce? Ei bine, acest conținut va fi plin de un nou vocabular suculent, precum și de o cantitate echitabilă pe care o cunoașteți deja. Acest lucru vă ajută să vă îmbunătățiți rapid, deoarece expunerea la vocabularul învățat vă oferă exemple noi în context, consolidând astfel aceste cuvinte din mintea voastră. Pe de altă parte, învățarea cuvintelor și expresiilor noi este esențială pentru a-ți construi arsenalul de vocabular, în special într-o limbă precum engleza cu atâtea cuvinte! Cu toate acestea, nu citiți și continuați - mai departe, trebuie să ...

  • Luați notă activă de vocabularul nou
  • Acest sfat este unul clasic, din motive întemeiate: funcționează! Când învățăm, ne bucurăm adesea de un nou cuvânt de expresie atât de mult încât uitarea acestuia pare imposibilă. Dar ai încredere în noi, nu totul rămâne pentru prima dată. Pentru a combate acest lucru, luați obiceiul de a purta un notebook funky sau de a folosi un instrument precum Evernote. Ori de câte ori auziți sau citiți un cuvânt sau o expresie nouă, scrieți-l în context: adică într-o propoziție și cu semnificația sa notată. Acest lucru vă economisește timp, deoarece nu veți reveni la acel cuvânt și vă veți întreba: „Ce a însemnat din nou acel cuvânt / expresie?”

  • Discutați cu oameni reali
  • Pentru ce este un limbaj dacă nu comunicăm? Sigur, noi oamenii am devenit experți în comunicare fără să deschidem gura - mulțumim Whatsapp! - dar când împingerea vine să se împingă, este adevărat că vorbirea unei limbi o ajută să rămână în cap mult mai bine decât doar să o citești sau să o scrii. Gândiți-vă de câte ori ați auzit oamenii spunând că „înțeleg, dar nu pot vorbi engleza”. O mulțime de vorbitori de limbă engleză s-au transformat într-o imensă barieră de netrecut care servește doar pentru a-i psihiza. Nu fi așa. Căutați vorbitori nativi pentru un schimb informal de limbi străine, înscrieți-vă la un curs sau urmați cursuri online.

      Nu uitați de faptul că mereu vă puteți înscrie la cursuri și acest fapt va facilita considerabil procesul de studiere a unei limbi străine. Cursurile de engleză Giant la buiucani vă aduc la cunoștință că mereu sunt grupe în formare pentru copii, adolescenți și adulți.