• Lecții individuale

Puteți adapta materialul individual. Un adolescent care studiază limba engleză pentru a călători în Disneyland este diferit de un student care învață engleza pentru a studia în SUA, ceea ce este foarte diferit de un analist financiar care învață engleza pentru a participa la briefing-urile companiei.

Puteți merge în ritmul propriu și vă puteți concentra asupra domeniilor importante pentru dvs - unii studenți sunt vorbitori puternici și ascultători teribili; alții sunt cititori spectaculoși și vorbitori slabi; alții sunt genii gramaticali, dar au un vocabular limitat, etc. Cursurile individuale îi permit profesorului libertatea de a petrece mai mult timp lucrând la punctele problematice pentru respectivul elev.

  • Lecțiii în grup

Cursurile sunt mai dinamice (și mai distractive)! Puteți face studenții să lucreze împreună în perechi sau în grupuri; poți juca jocuri și crea echipe de studenți care să concureze unul cu celălalt. Nimic din toate acestea nu este posibil la lecțiile individuale.

Mai puțin timp de pregătire. Datorită dinamicii de grup menționate anterior, sunt necesare mai puține activități pentru a umple timpul într-o lecție de grup. Puteți organiza de multe ori un joc sau o discuție, iar studenții îl vor menține singuri timp de 20 sau 30 de minute, în timp ce pur și simplu monitorizați procesul și răspundeți la orice întrebări care apar.

Chiar și atunci când grupul are doar doi studenți, îi puteți face să joace jocuri competitive sau de colaborare care rup ritmul învățării manualelor și sunt extrem de utile pentru practica de comunicare.

Deci, pe care îl preferi?

La ”Giant English” avem de toate! Inclusiv lecții individuale și lecții în grup, deci rămâne doar să faceți alegerea referitor la tipul cursului. Vă așteptăm cu drag!