• Principală
  • Avantaje
  • Studierea cuvintelor online în Chisinau și îmbogățirea vocabularului în timpul lecției.

limba engleza la buiucani - metoda unica

limba engleza la buiucani - metoda unica

Vă oferim o metodă mai eficientă și progresivă de învățare a limbii engleze!

Cursurile de limba engleză la buiucani Giant English reprezintă o nouă direcție în studierea limbii engleze. Lumea tehnologiei se dezvoltă tot mai repede și am decis să o folosim în studiul limbilor străine. Utilizarea unui computer, tabletă sau telefon va facilita fără îndoială această sarcină, deoarece tehnologia modernă are o putere considerabilă în viața progresivă din zilele noastre. Aceasta este o tehnică revoluționară care te va ajuta să vorbești fluent limba engleză într-un timp scurt.

După cum știți, partea principală destinată studierii oricărei limbi străine îi aparține vocabularului. Capacitatea de a exprima gândurile unei persoane prin cuvinte constituie rolul esențial pentru o comunicare fluentă în limba engleză. Acum nu mai este nevoie să te forțezi să înveți cuvinte greu de reținut și să dedici mult timp pentru a le memora. Tehnica exclusivă și extrem de productiva va facilita și îmbunătăți acest proces anevoios. Astfel, puteți utiliza un program modern și economisi timpul valoros.

Mai mult ca atât, nu va fi nevoie de controlat acest proces! Aplicația noastră (Giant English - limba engleză online) o va face pentru dumneavoastră! Veți cunoaște exact care material este bine însușit și care va trebui repetat sau lăsat pentru a doua zi. Necesitatea de a scrie și a face notițe va fi preluată de către această aplicație. Toate cuvintele de care aveți nevoie vor fi oferite de acest program! Veți putea învăța și, în același timp, nu veți petrece o cantitate imensă de timp învățând cuvinte acasă după studii sau muncă.

cursuri de engleza buiucani

Tot materialul a fost elaborat de o echipă de metodologi și profesori profesioniști cu mulți ani de experiență. Cuvintele sunt selectate pe baza literaturii britanice și vă permit să vă extindeți vocabularul treptat și în mod eficient. Cuvintele sunt împărțite in secvențe tematice, ceea ce va ajuta la îmbogățirea vocabularului încă mai productiv.

Fiecare compartiment este format din:

  • substantive
  • verbe
  • adjective
  • adverbe
  • prepoziții
  • fraze
  • expresii

Pentru cele mai bune rezultate, veți găsi explicațiile cuvintelor în limba engleză, precum și traducerea acestora în română și rusă. În același timp, vă puteți îmbunătăți cunoștințele nu numai de limba engleză, precum și limba rusă.

O combinație incredibilă de o tehnică extrem de productivă și instrumente didactice bine proiectate va permite elevului să se cufunde în învățarea limbii engleze într-o pentru o perioadă scurtă de timp să fie capabil să vorbească limba străină dorită.