Timp de mulți ani de experiență, Școala de limbă engleză Giant English, au întâlnit multe persoane care vor să înceapă dar nu știu de unde anume. Toți vor să învețe limba engleză dar tare puțini știu exact ce anume au nevoie, de care curs anume, ce nivel au etc.

Înainte de a începe un curs trebuie de analizat mai mulți factori, ca de exemplu:

O limbă străină nu se învață în scurt timp. Engleza este o limbă ușoară, dar ce vine repede, pleacă la fel de repede. Ca sa vezi rezultatele reale, trebuie să înveți limba în decursul a unui an, sau chiar mai mult. Mai apoi trebuie practica, privirea filmelor, citirea cărților în limba engleză. În cazul în care după cursuri ceea ce ai învățat nu se practică, se uită.

Înainte de a merge la un curs, informați-vă. Este ușor când școala de engleză are o pagină web, unde puteți verifica programul cursurilor, ca să corespundă cu orarul dumneavoastră de lucru, sau studii. Este de asemenea foarte important feedback-ul școlii. Acesta poate fi găsit pe Facebook, sau chiar pe pagina web.

Trebuie răbdare. Foarte multă răbdare. Nimic nu se învață în 2 zile. Și nu este chiar atât de ușor. Fiind începător foarte multe lucruri poate să vă pară foarte grele, dar nu trebuie să vă descurajați. Trebuie sa mergeți regulat la ore, pentru a nu pierde o informație importantă, care face legătura dintre multe lucruri.

La Cursurile de engleză Giant English (Buiucani, Chișinău) vă vor ajuta în învățarea limbii engleze. Cursurile se petrec atât individual cât și în grup. De asemenea avem și cursuri pentru copii, unde îi vom ajuta de mici copii să învețe o limbă nouă prin cele mai interesante metode.