Învățarea limbii engleze este mai rapidă și mai ușoară atunci când utilizați o varietate de metode și abordări în același timp. Profesorii noștri vă recomandă să ascultați cărți audio pentru a consolida cunoștințele teoretice acumulate în timp ce învățați limba engleză. Ascultarea cărților audio vă permite să vă îmbunătățiți abilitățile de ascultare, să vă extindeți vocabularul și să exersați pronunția.

Oferim o listă cu cele mai bune 10 cărți audio în limba engleză

1. How Thor Got the Hammer

Audiobook în engleză pentru începători, potrivit chiar și pentru copii. Povestea se bazează pe mitologia scandinavă și face parte dintr-o serie de povești pentru învățarea limbii engleze.

2. Black Beauty

Această carte este nu doar o poveste interesantă, ci și o istorie despre cai, atitudinile față de ei și natura duală a omului. Cartea povestește despre viața grea nu numai a cailor care lucrează, ci și a cailor de rasă, ce participă la spectacole și expoziții internaționale. Povestea îi învață pe copii despre bunătate, milă și compasiune.

3. Ski race

Este o carte pentru începători ce și-ar dori să învețe engleza și relatează despre prietenia dintre două fete. Pe aceste prietene le leagă un caracter vesel, dragostea pentru sport și schi. Cartea conține o mulțime de expresii de zi cu zi și termeni sportivi. Va fi un ghid util pentru copii și adulți la nivel de începători.

4. Beauty and the Beast

Faimoasa poveste a unui prinț vrăjit, pedepsit pentru aroganță și egoism. Salvarea lui este o fetița inteligentă și amabilă Bel, care în cele din urmă încetează să mai vadă în el un monstru și își arată sentimente calde pentru erou. Acest lucru îl salvează de blestem.

5. Jane Eyre

Cartea este adaptată pentru studenții de nivel începător. Este vorba despre biata orfană Jane. După ce a studiat la pensiune, primește un loc de muncă ca guvernantă pentru o fetiță Adele și, după un timp, își dă seama că a avut sentimente pentru angajator - tatăl elevei.

6. Sherlock Holmes

Poveștile genialului detectiv Sherlock Holmes sunt incredibil de populare. Acestea conțin nu numai o linie de subiect interesantă și dezvăluiri neașteptate, dar și faimosul umor englez. Cărțile sunt potrivite pentru începători și studenți cu cunoștințe elementare.

7. Aventurile lui Tom Sawyer

Cartea reprezintă un model clasic al literaturii mondiale despre aventurile unui băiat vesel și mereu pus pe șotii. Este foarte interesant de observat cum Tom se transformă dintr-un băiat nesăbuit într-un adolescent responsabil.

8. Jungle book

Faimoasa poveste a băiatului Mowgli, crescut de lupi. Lucrarea este plină de termeni despre natură, animale, plante. De asemenea, se acordă multă atenție calităților și relațiilor personale.

9. Little women

Carte este adaptată pentru persoanele cu nivelul intermediar. Aceasta relatează povestea celor patru surori ale familiei March. Fetele cresc, se maturizează și farsele copiilor sunt înlocuite treptat de probleme ale adulților și de experiențe de dragoste.

10. Luck by Mark Twain

O poveste populară despre recompensa nemeritată a unui ofițer prost și laș care, într-un mod incredibil, datorită unei coincidențe norocoase, a pus în aplicare mai multe idei de succes și a stârnit invidia celor din jur.

Cărțile audio în limba engleză sunt foarte convenabile, deoarece le puteți asculta online acasă sau le puteți descărca și îmbunătăți limba engleză pe drum, în timpul pauzei de prânz sau chiar în ambuteiaj. Dar nu trebuie să uitați și de partea teoretică și gramaticală a studiului. Iar pentru ca învățarea limbii engleze să fie cât mai eficientă, vă recomandăm să vă înregistrați la cursurile de limbă engleza oferite de școala de limbă engleză ”Giant English”