Cu toții putem fi de acord asupra faptului că învățarea unei limbi străine este un proces provocator, dar că are și multe beneficii.  Fie că ați decis să studiați o limbă din motive de muncă, să călătoriți sau pur și simplu să vă extindeți propria profunzime a cunoștințelor, este întotdeauna o investiție optimă în termeni de timp și energie.  Când decideți să începeți să învățați o limbă, de obicei aveți mult entuziasm și energie.  Poți chiar să te vizualizezi dezbătând în limbajul viselor tale în cele mai complexe și frumoase moduri posibile.  Dar, realitatea este destul de diferită.  Mulți dintre cei care încep să studieze o limbă străină cu entuziasm și motivație ajung să-și abandoneze studiile înainte de a putea purta chiar o simplă conversație.  De ce se întâmplă asta?  Un motiv poate fi lipsa motivației.  De fapt, în fiecare domeniu al învățării, motivația corectă este un impuls puternic de a învăța și de a nu te preda sub nici o dificultate.  O altă cauză posibilă este așteptările ireale.  De multe ori se crede că învățarea este rapidă și fără efort, dar după ce îți dai seama de toată energia și efortul care trebuie investit în studiu, este ușor să arunci prosopul.  În cele din urmă, un motiv important pentru renunțare este lipsa unei metode sau a unui bun program de studiu.  Din acest motiv, astăzi intenționăm să punem accentul pe acest ultim aspect.  Deci, iată sugestiile noastre despre cum să vă organizați studiile în limba engleză.

Stabiliți un timp pentru studiu

Nu lăsați niciodată studiile lingvistice la voia întâmplării!  Nu contează dacă decideți să dedicați doar câteva minute pe zi sau câteva ore studierii unei a doua limbi, depinde de obiectivele dvs. Ceea ce este important este să studiezi regulat și frecvent.  Pentru a face acest lucru, scopul este de a stabili cât timp pe săptămână veți dedica studiilor.  Decideți câte zile doriți să dedicați englezei și durata fiecărei sesiuni.  Fii realist.  Nu exagerați așteptările dvs. Sau numărul de programe pe care le veți putea finaliza.  În general, câteva minute pe zi sunt suficiente pentru a obține rezultate tangibile.

Planificați-vă sesiunile de studiu

 Stabilirea unui timp pentru studiu nu este suficient, este necesar să aveți un plan!  Aceasta înseamnă că trebuie să decideți unde să vă programați sesiunile pe parcursul zilei și să le scrieți în calendarul dvs. Sau în agenda personală.  Scrierea task-urilor vă face, în general, mai conștient de ele și mai susceptibile de a le îndeplini.

Păstrați întotdeauna materialele de studiu la îndemână

Deși este adevărat că respectarea calendarului pe care l-am pregătit vă va ajuta să progresați, o altă modalitate de a da un impuls învățării dvs. Este să aveți întotdeauna materialele de studiu la îndemână.  Acest lucru vă va permite să profitați de momentele moarte din ziua dvs. Pentru a revedea ceea ce ați învățat, cum ar fi atunci când sunteți în autobuz sau în timp ce luați o cafea.  Dacă îți place să citești înainte de culcare, lăsarea unor note pe noptiera ta ar putea fi o idee bună și ți-ar permite să arunci o ultimă privire la ceea ce ai învățat în timpul zilei.  O alternativă la cărți și note este gama largă de cursuri online și diversele aplicații disponibile și pe care le puteți folosi oricând pe telefonul dvs. Mobil.

Dacă ați încercat deja să învățați engleza cu alte ocazii, dar vă opriți întotdeauna când nu obțineți rezultatele dorite, de ce să nu încercați un curs de engleză online?

Școala de engleză Giant English stă la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta să învățați mai ușor limba engleză. Puteți să alegeți un Curs pentru copilul dumneavoastră sau pentru maturi. Puteți să alegeți cursuri individuale sau de grup.