Muzica în viața noastră

Muzica este, fără îndoială, o parte integrantă din viața oricărei persoane. Aceasta este una dintre cele mai răspândite și frumoase feluri de artă, deoarece muzica ne ajută să ne exprimăm emoțiile, sentimentele și starea de spirit. Muzica este o formă specială de magie care îți fură gândurile și îți inundă sufletul cu căldură și clipe nemaipomenite.

Melodia piesei

Studiind istoria, puteți să înțelegeți că arta sunetelor a fost relevantă în toate timpurile și epocile. Chiar și strămoșii noștri cei mai vechi au încercat să creeze câteva melodii. La rândul său, natura însăși ne surprinde adesea, creând sunetele sale unice și nesimțit de frumoase. Din aceasta se poate realiza cu ușurință că nu este o singură persoană în secolul XXI, care să poate ignora muzica. Fiecare dintre noi are un stil, artist sau trupă preferată. Și chiar mai surprinzător, nu trebuie să înțelegeți versurile pentru ca o melodie să devină preferată. Cu toate acestea, vă pot asigura: este mult mai plăcut să fiți conștienți de ceea ce cântă interpretul dvs preferat și astfel să fredonați împreună cu el folosind cuvintele, și doar un set sunete auzite.

Limba engleză în compoziții muzicale

Mulți interpreți de renume mondial, idoli a milioane de oameni provin din țări unde se vorbește limba engleză, de exemplu: Billie Eilish, Lady Gaga, Ariana Grande, Ed Sheeran și mulți alții. Sunt mai mult decât sigură că îi cunoașteți foarte bine pe toți muzicienii de mai sus, le-au auzit melodiile, dar toate sunt în limba engleză. Și chiar mulți muzicieni ai căror limbă maternă nu este deloc engleza, compun cele mai bune melodii în această limbă. De ce oare se întâmplă astfel? După părerea mea, engleza este cea mai melodioasă limbă, care se potrivește cu adevărat pentru orice gen de muzică. În plus, limba engleză este, într-o oarecare măsură, limba pe care o știe aproape întreaga populație a pământului, deoarece este internațională.

"A cânta este cu adevărat un alt fel de a respira." - Rainer Maria Rilke

Muzica este oglinda sufletului

Cu toate acestea, muzica și fără cuvinte rămâne una dintre cele mai frumoase tendințe în artă, melodia, care reflectă sentimentele și experiențele noastre, este o oglindă a sufletului nostru, capabilă să transmită inimilor oamenilor ceea ce textul obișnuit nu poate reda. Deși notele muzicale sunt mult mai mici decât literele în toate limbile lumii, lumea muzicii este cu mult mai bogată și mai aproape de inima noastră decât textul.