Îți amintești când ai ajuns în vârful acelui munte maiestuos, când ai ajuns la sfârșitul cărții care ți-a schimbat viața, când ai absolvit școala, în ziua în care ți-ai întâlnit adevărata iubire, când ai primit slujba de vis ...? Toate acestea sunt experiențe de neuitat. De ce unele situații sunt ușor de reținut? De ce uităm pur și simplu atât de mulți alții? Răspunsul stă în emoțiile noastre. Acestea joacă un rol fundamental în memoria noastră. Evenimentele importante și pline de emoții sunt mai susceptibile de a fi amintite. Acest principiu se aplică și învățării limbii engleze, indiferent dacă înveți la o școală de engleză, online sau personal. De câte ori ați încercat să memorați regulile gramaticale degeaba? Studiați, citiți, ascultați, faceți recenzii și săptămâna viitoare, în ciuda tuturor antrenamentelor, nu vă amintiți nimic. Este posibil ca ceea ce încercați să învățați să nu rămână cu dvs. pentru că nu vă simțiți conectat la el. Nu vă trezește pasiunea sau emoțiile. La Giant English, vrem să vă arătăm un alt mod de a învăța limba engleză. Avem cursuri individuale, unde tete-a-tete veți putea să vorbiți cu profesorul, liber și fără să vă fie teamă.

Cursurile pentru copiii sunt create într-un mod interactiv și distractiv pentru ca micii studenți să nu fie plictisiți și să dorească să fie prezenți la cursuri.

Când mintea ta este declanșată de o experiență plăcută, aceasta este catalogată în memorie ca fiind importantă și este apoi mai ușor de reamintit. Opusul se întâmplă cu experiențele plictisitoare, de rutină sau neimportante. Acestea sunt mai susceptibile de a fi uitate.

Metoda de învățare din școala noastră de engleză Giant English, se bazează pe faptul că înveți mai bine și mai eficient dacă o faci prin conținut care îți place. Instruirea și avansarea în limbă se vor face fără efort. Știm cu toții că a găsi timp pentru a studia și a rămâne motivați este o mare provocare pentru toată lumea. Acesta este motivul pentru care toate eforturile noastre s-au concentrat pe crearea unei experiențe de învățare cât mai bune, unde învățarea devine mai degrabă o plăcere decât o învățare silită.

Singura modalitate de a-ți atinge obiectivul de a vorbi engleză este să fii consecvent. Practica și crearea unei rutine sunt cheia. La cursurile de engleză Giant English, știm că poate fi ușor să pierdem motivația care ne determină să rămânem consecvenți. Cea mai mare provocare a noastră este să creăm un curs care se îmbunătățește în fiecare zi și să dezvoltăm conținut mai atractiv și mai eficient, astfel încât să nu simți că faci un sacrificiu imens atunci când vine vorba de învățare. Obiectivul nostru este să aveți acces la cel mai bun instrument de învățare bazat pe conținutul care vă interesează.

Cu Giant English veți învăța engleza așa cum vă place, vă așteptăm!