Limba engleza este limba maternă pentru majoritatea populației de pe planetă, cum ar fi aproape un continent întreg cum ar fi America de Nord și majoritatea țărilor din Europa au limba engleza ca prima limba și 25% că a doua limba vorbită. Pe țară locuiesc aproximativ 400 de milioane de oameni pentru care engleza este limba oficială și 800 de milioane pentru care engleza reprezintă a doua sau a 3 limba vorbită.

Câteva motive care te vor îndemna sa motivația de a învăța engleza

Limba engleza este una dintre cele mai mai populare limbi. Limba engleza este vorbită în lume mai mult decît oricare limba existența. Important este însă faptul ca limba engleza este a doua limba pentru multe țări, însă engleza este folosită și în afaceri, legătură între țări la fel este efectuată în limba engleză

De ce e bine sa știi engleza?

Cunoașterea limbii engleze reprezintă un avantaj la momentul în care dorești să devii angajat al unei firme. În fața unui angajator, cunoașterea excelentă a unei limbi străine demonstrează ca ești o persoana dispusa sa investești în timpul tău și efort în a te auto perfecționa și că ești responsabil și mereu ești dispus de a tinde spre noi scopuri. La fel limba engleza este ceea ce trebuie să menționezi în orice C.V. Dacă ai intenția sa obții un loc de munca in strainatate, cunoașterea limbii engleze este obligatorie.

Învățarea limbii engleze îți deschide uși noi spre un viitor mai prosper.

Engleza oferă acces la unele dintre cele mai bune universități din lume. Mit si Oxford, Cambridge si Harvard acestea sunt doar câteva dintre celebrele universități din țările în care limba engleza este limba de baza Pentru a ți se deschide ușile la aceste instituții de învățământ, vei cu sigur nevoie sa vorbești limba engleza fluent. Dacă engleza nu este limba ta maternă, va trebui sa susții un test de limba engleza în cadrul procesului de admitere la care cu siguranță vei lua punctele maximale învățând împreună cu prietenii tai la cursuri de engleza

Limba engleza în viața de zi cu zi.

Cunoașterea limbii engleze te ajuta sa îți extinzi orizonturile culturale. Este limba vorbită de mari muzicieni, artiști, oameni de știința si filozofi. Vei putea astfel sa asculți muzica, sa citești cărți sau sa vizionezi filme în limba engleza, inteligent deplin mesajul și ideile transmise.

Unde rapid și cu minim efort poți învață limba engleza

În Chișinău, exista multe cursuri de engleza, atât cu frecvență permanentă atât și multe cursuri online de limba engleza, acolo puteți găsi cât engleza pe tur începători atât și pentru niveluri mai înalte, sunt grupe individuale atât și cu mai mulți elevi pentru învățarea de a comunica în limba engleza.