Știați că peste 840 de milioane de oameni vorbesc engleza?

De la afaceri la școală până la relații, abilități mai bune de scriere și comunicare pot beneficia toate domeniile vieții tale. Abilitățile îmbunătățite de vorbire și scriere vă pot ajuta personal și profesional:

  • Avansați-vă cariera: organizațiile globale aleg limba engleză ca limbă comună, chiar dacă limba chineză este cea mai vorbită. De fapt, Harvard Business Review a declarat engleza ca limba globală a afacerilor. De asemenea, același lucru se aplică în limba engleză ca limba științei. Engleza este considerată a fi lingua franca pentru comunitatea științifică.

  • Comunicați mai bine: limba engleză fiind limba oficială pentru 53 de țări, a devenit oficial o limbă internațională.

  • Extindeți-vă acoperirea: știați că până la 55% din conținutul publicat online este în limba engleză? De la filme la cărți, reprezintă până la 26% din conținutul de internet la nivel mondial. Creșterea abilităților în limba engleză vă poate deschide lumea către oportunități vaste.

  • Gramatica este modul în care o limbă se organizează și se construiește. Oferindu-vă o bază în gramatica și stilul englez, Cursurile de engleză vă vor învăța cum să creați tipul de scriere care este necesar în lumea digitală din secolul 21.

Cum începeți și încheiați o conversație într-un mod politicos? Cum găsiți cuvintele potrivite în timp ce comunicați ceva în engleză? Prin discuții de grup, dialoguri și activități, cursul conversațional este un început perfect pentru oricine dorește să-și îmbunătățească abilitățile de conversație în limba engleză.

Toate acestea le găsiți la Școala noastră de engleză Giant English. Îmbunătățiți-vă abilitățile de scriere și vorbire în limba engleză astăzi urmând cursurile de engleză Giant English Chișinău. Ne aflăm la Buiucani și facem lecții de engleză pentru toata lumea. Cursurile pentru copii sunt interactive și le atrage atenția ca să învețe mai ușor și mai rapid o limbă noua. Dacă sunteți începător și vă este frică de mulțime, chiar dacă nu ar trebui, fiindcă la noi toți elevii dintr-o clasă sunt la același nivel, puteți să urmați cursurile Individuale de limbă engleză. Cursurile individuale sunt atât pentru copii cât și pentru adulți.

Vă așteptăm cu drag!