Cum se vorbește la telefon în engleză!

Tehnologia modernă vă oferă o varietate de instrumente practice (chat, video, e-mail etc.) pentru a comunica instantaneu cu oricine din lume. Și cel mai bun dintre toate, gratuit. Aceasta nu înseamnă că apelurile telefonice au devenit mai puțin importante. Efectuarea de apeluri telefonice în limba engleză este o adevărată provocare. Trebuie să rezolvați situația fluent și imediat. Uneori sunetul poate fi rău, crescând nivelul de dificultate. Când vorbești cu cineva față în față, poți folosi gesturi sau căuta cuvinte într-un dicționar. Când discutați pe chat, puteți utiliza un traducător online pentru traducere simultană. Dacă vă pregătiți în avans, nu veți avea dificultăți majore și vă veți atinge obiectivul. În această lecție, veți afla ce expresii sunt cele mai frecvent utilizate atunci când purtați o conversație telefonică în limba engleză. În curând îți vei da seama că nu este atât de complicat.

Sunteți gata?

Cum să răspundem la un apel telefonic în engleză. Când răspundem la telefon, de obicei spunem „Bună ziua”. Dar dacă lucrați într-un birou, salutarea ar trebui să fie mai formală. În general, ar trebui să furnizați mai întâi numele companiei, apoi numele dvs. și o frază amabilă, de exemplu:

  • Giant English. This is X speaking. How can I help you?
  • Good morning. This is Y speaking. May I help you?
  • Hello? This is Giant English. How may I help you?

La următorul apel telefonic (sau chat video), este posibil să faceți câteva greșeli sau să nu înțelegeți tot ce vi se spune. Nu contează. Amintiți-vă că practica este perfectă.

Rămâneți conectat la școala de engleză Giant English pentru a învăța lecții mai practice și distractive. De asemenea, vă invităm să sunați sau să vă prezentați la oficiu la Cursurile de limba engleză "Giant" în sectorul Buiucani al capitalei pentru a afla mai multe detalii.