Alegerea cursului potrivit depinde de ceea ce doriți să realizați. De exemplu, dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de vorbire, gândiți-vă de ce ați dori să fiți mai încrezători atunci când vorbiți; trebuie să vă îmbunătățiți vorbirea într-un cadru de afaceri sau doriți să puteți vorbi despre o gamă mai largă de subiecte într-un cadru social?

  •  Engleză generală

  • Dacă obiectivul dvs. este să vă îmbunătățiți limba engleză socială, atunci unul dintre cursurile noastre de engleză generală este cel mai potrivit pentru dvs. Cursurile de engleză generală vă oferă încredere îmbunătățind acuratețea dvs. gramaticală, extinzând gama dvs. de vocabular și permițându-vă să exersați vorbind despre o gamă mai largă de subiecte, de exemplu, călătorii, artă sau politică.

  • Engleză pentru muncă

  • Dacă lucrați în mod regulat în engleză și aveți nevoie de o limbă funcțională pentru apeluri telefonice sau de conferință, e-mailuri sau prezentări, cursul nostru de engleză Conversațională este cel mai potrivit pentru dvs. Dacă vorbiți frecvent cu vorbitori de limbă engleză care nu sunt native, aceste cursuri vă vor ajuta.

  • Engleză în scopuri specifice

  • Obiectivul dvs. ar putea fi să vă îmbunătățiți limba engleză pentru o anumită profesie, de exemplu dacă lucrați în resurse umane, bancare sau drept. Avem o serie de cursuri de limba engleză pentru adulți, unde veți învăța limba așa cum vă este dvs. mai comod.
  • Pregătirea examenului/ pentru școală

  • Mulți oameni doresc să se pregătească pentru examene sau pur și simplu să fie cel mai bun din clasă. Avem cursuri de limba engleză pentru oricine. De la clasele 1-4 pana la 8-12. În afară că puteți să învățați engleza la cei mai buni profesori, de asemenea o să susțineți examenele cu brio. De asemenea avem cursuri de limba engleză pentru preșcolari. Cursurile de engleză pentru copii sunt perfecte pentru copilul dvs. Nici nu o să observați cum o să înceapă să vorbească într-o limbă străină. Limba engleză va deveni obiectul preferat al lui, iar Școala Giant English -locul lui preferat de studiu.

În cele din urmă, dacă obiectivele dvs. sunt foarte specifice sau dacă doriți să vă concentrați asupra propriei acuratețe și fluență, atunci ar trebui să luați în considerare să luați cursuri individuale. Desigur, mulți oameni au mai multe obiective, deci este posibil să urmezi mai mult de un tip de curs sau o combinație de școlarizare de grup și individuală - astfel obții cele mai bune din ambele lumi! Varietatea este bună, deoarece te menține motivat, iar motivația este un element cheie pentru atingerea obiectivelor tale. Alegeți cursurile de engleză Giant pentru ca să învățați limba engleză și să fiți mulțumiți de rezultate.