În acest moment, toți ne găsim nevoiți să ne adaptăm la situații noi și asta include și studierea de acasă. Dacă începeți să învățați limba engleză, îmbunătățiți-vă eficiența urmând sfaturile noastre pentru a studia de acasă.

O bună alimentare.

Dacă încercați să obțineți rezultate cât mai bune în timpul studiilor, puneți nutriția în partea de sus a listei. A mânca lucrurile potrivite poate face diferența când vine vorba de concentrația dvs. Când studiați acasă, o alimentație bună poate fi diferența dintre o zi productivă și o zi lentă.

Nu uita să bei apă.

Unul dintre motivele pentru care ați putea începe să vă leneviți este deshidratarea. Nu trebuie să mori de sete pentru a te simți deshidratat - corpul tău va începe să-ți dea semne de avertizare prin schimbarea dispoziției, veți fi mai leneși și nu veți avea puteri să mai învățați ceva. Aveți o sticlă de apă pe birou și continuați să o umpleți din nou. Te vei simți ca o persoană nouă dacă o să bei cât mai multă apă.

Oferiți-vă ceva ce așteptați cu nerăbdare.

Când sunteți în interior, unul dintre sfaturile noastre de top pentru a studia engleza acasă este să planificați un fel de delicatese. De exemplu, "atunci când voi finisa engleza o să merg să mănânc o prăjitură" sau "dacă o sa finisez Cursurile de engleză la timp și o să am rezultate bune o să merg să îmi cumpăr rochia/telefonul pe care de mult timp mi-l doresc". Când ai o motivație alt fel merge și studiul.

Nu uita de timpul de pauze.

Desigur, este important să participați la cursuri la fel de normal și să studiați cât mai mult posibil, dar trebuie să vă acordați timp liber. Când suntem obligați să lucrăm acasă, liniile dintre muncă și relaxare devin neclare. Încercați să respectați limitele stricte pentru ziua dvs. de lucru și să aveți perioade de timp adecvate fără a studia.

Puneți telefonul la o parte și nu te distrage de la notificări aiurea.

Evitarea distragerii a fost întotdeauna unul dintre cele mai bune sfaturi pentru a vă ajuta să studiați limba engleză acasă. Tentația de a-ți folosi telefonul în clasă poate fi dominantă chiar și în cele mai bune momente, dar este și mai rău când ești acasă și nimeni nu te urmărește.