• 1. Încurajați copilul.

Nu criticați fiecare greșeală, ci concentrați-vă pe realizări. Acest lucru este foarte important și prea des aud profesori și părinți criticând copiii mici care încearcă din greu. Este suficient să îi faci pe copii să dorească să se oprească complet.

  • 2. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a-ți ajuta copilul să învețe engleza este să-l faci distractiv.

Dacă copilul tău crede că sunt doar lecții suplimentare, atunci este posibil să nu vrea să o facă. Deci, este o idee minunată să o tratați la fel ca orice activitate din afara școlii, cum ar fi sportul sau dansul. În acest fel, este mai puțin probabil să creadă că este o muncă.

  • 3. Aduceți limba engleză în casa dvs.

Aveți cărți în limba engleză acasă, urmăriți televiziunea în limba engleză cu copiii dvs. și ascultați melodii în limba engleză. Cu cât copilul dumneavoastră aude mai mult engleza, cu atât le va fi mai ușor să învețe.

  • 4. Păstrați distracția engleză.

Dacă poți, joacă jocuri cu copiii tăi în engleză. Orice jocuri cu alfabet sau jocuri cu stil de loto sunt minunate pentru începători, iar jocurile precum Scrabble sunt bune pentru copiii mai mari.

  • 5. Monitorizează munca copilului tău.

Asigurați-vă că știți ce studiază copilul dvs. la orele sale de engleză și arătați interesul pentru munca lor și ceea ce fac.

  • 6. Nu pune prea multă presiune asupra copilului tău.

Dacă copilul tău învață și simte multă presiune pentru a face cât de bine dorești tu, atunci vor deveni stresați și acest lucru va avea un efect negativ asupra restului activităților lor.

  • 7. Luați singur o clasă.

Dacă limba engleză trebuie să se îmbunătățească, ați putea lua un curs pentru a arăta că învățarea limbii engleze este importantă pentru dvs. Copiii mai mari, mai ales, pot crede că dacă nu faceți ceva, atunci nu este corect ca ei să facă asta. Aveți ocazia să vă conduceți prin exemplul dvs.

  • 8. Vorbește cu copiii tăi.

Dacă limba engleză este bună, atunci încercați să le vorbiți copiilor. Chiar și fraze scurte precum „Te iubesc” sau instrucțiuni precum „vino aici” sau „așează-te” sunt minunate pentru început. Copiii tăi vor fi obișnuiți să audă oamenii vorbind cu ei în engleză.

  • 9. Copiii se plictisesc cu ușurință.

Dacă încercați să vă ajutați fiul sau fiica cu temele de engleză și își pierd interesul, nu-i forțați să continue. Faceți o pauză și apoi reveniți la activitate.

  • 10. Ajutați-vă cu vocabularul.

Există mai multe moduri în care puteți face acest lucru. Încurajați-l pe copil să lipească etichete pe obiectele din jurul casei, cu cuvinte în limba engleză pe ele. Testați-vă copilul (într-un mod relaxat) cu cuvinte noi în fiecare săptămână. Sau rugați-vă copilul să vă spună toate cuvintele noi pe care le-a învățat în fiecare zi.

Evident, există și alte lucruri pe care le poți face dacă vrei să-ți ajuți copilul să învețe limba engleză pentru copii cel mai important lucru este încurajarea, deci dacă faci asta, vei ajuta în cel mai bun mod posibil.