Există multe argumente în favoarea faptului că studiul offline și comunicarea directă cu un profesor, este mai eficientă decât învățarea la distanță. Desigur, există ceva adevăr în acest sens, dar dacă formatul virtual ar fi mai slab în toate, nu s-ar putea încadra și poziționa atât de bine în viața oamenilor.

În acest sens, vă prezentăm câteva dintre avantajele acestui format online.

  • Economisiți timp

Chiar dacă un curs sau o școală se află la cinci pași de casa sau biroul dvs., totuși petreceți în medie o oră sau trei ore ajungând și ieșind din clasă. Este mult mai ușor să studiați de la distanță: luați doar un laptop (tabletă, smartphone etc.), conectați - și voila! - ești deja în clasă.

  • Mediu confortabil

Anumite inovații, desigur, pot fi introduse în cursurile offline, dar totuși nu este la fel de convenabil ca organizarea unui loc de muncă acasă sau chiar într-un birou. Aici puteți aranja complet locul de muncă așa cum doriți, deoarece imaginația dvs. nu este limitată de nimic.

  • Disponibilitate

Nu numai că economisim timp urmând cursuri de engleză online, dar avem și posibilitatea de a o face literalmente peste tot, fără a fi legați de un anumit loc. Puteți merge la vilă pentru weekend, puteți vizita prietenii sau chiar puteți merge în vacanță fără să lipsiți de la cursuri - pur și simplu, „vor merge” cu voi oriunde

  • Cantitate nelimitată de informații

Accesul la materiale și o platforma educațională vă permite să exersați cu intensitatea și viteza care vă convine. În orice moment există posibilitatea de a vă antrena singur sau de a cere profesorului sarcini suplimentare.

      Cum să înveți engleza pe internet?

Da, există destul de multe informații în rețea acum, dar cum să o alegeți pe cea de care aveți nevoie din fluxul general și să construiți procesul de învățare în așa fel încât să obțineți maximum de abilități și cunoștințe utile?

Vă recomandăm să urmați mai întâi acești pași.

1. Faceți un test pentru a determina nivelul de cunoștințe

Testarea online poate fi găsită pe site-ul nostru accesând butonul ”Test online”. Amintiți-vă că testele pot oferi doar o înțelegere aproximativă.

2. Evaluează lacunele și punctele slabe

Deci știi nivelul. Care a fost cel mai greu dintre toate și la ce ai făcut față problemelor? Reflectează și notează pentru tine: ce necesită mai multă atenție? Ascultare? Discurs colocvial? Gramatică?

3. Definiți ora și formatul

Fii sincer cu tine însuți și decide imediat: câte resurse ești dispus să cheltui pentru învățarea unei limbi? Puneți un scop real și mergeți în mod sistematic spre obiectiv, acest lucru vă va permite să nu fiți epuizați încercând să vă săriți peste cap. Amintiți-vă, organizarea pentru învățarea la distanță poate fi chiar dificilă - există prea multe distrageri. Dezvoltarea autodisciplinei va permite concentrarea pe ce este mai important.

4. Frecventați orele

După ce ați stabilit orarul lecțiilor, este foarte important să urmați cu strictețe și atenție regimul propus de studiu.

Găsește-ți inspirația și motivația personală - și începe să înveți limba engleză. Cu ajutorul cursurilor ”Giant English”, lecțiile vor fi întotdeauna interesante și accesibile.