• Principală
  • Avantaje
  • Agenda online este creată pentru facilitarea studierii limbii engleze in Moldova.

agenda online pentru engleza

agenda online pentru engleza

Cursurile de limba engleză la buiucani Giant English reprezintă o nouă direcție în studierea limbii engleze. Lumea tehnologiei se dezvoltă tot mai repede și am decis să o folosim în studiul limbilor străine. Utilizarea unui computer, tabletă sau telefon vor facilita fără îndoială această sarcină, deoarece tehnologia modernă are o putere considerabilă în viața progresivă din zilele noastre. Aceasta este o tehnică revoluționară care te va ajuta să vorbești fluent limba engleză într-un timp scurt.

Noi propunem fiecărui student să folosească o agendă online pentru învățarea limbii engleze. Aceasta este o oportunitate de a învăța cuvinte online și de a controla progresul său. Agenda online va arăta cât de repede progresezi în memorarea cuvintelor noi și îți va oferi materialul care trebuie repetat. De asemenea, veți primi feedback de la profesor referitor la dezvoltarea dvs. și sfaturi pentru succesul continuu în studii.

În același timp, va exista o secțiune cu privire la prezența dumneavoastră la lecții. Fiecare dintre lecțiile prezente vor fi marcate în sistem și veți putea compara cu ușurință participarea la lecții și performanța în studii. Această caracteristică este deosebit de importantă și utilă pentru părinții elevilor. Se întâmplă adesea că un părinte dorește să știe dacă copilul său a fost la lecție și ce progrese s-au înregistrat în însușirea limbii străine.

scoala de limba engleza

Giant English sunt primele cursuri de limba engleză în Chișinău , care vă oferă această oportunitate. Veți fi întotdeauna sigur că copilul dvs. este la lecție și învață limba engleză. Ca părinte, aveți posibilitatea de a participa la acest proces fascinant și monitoriza dezvoltarea copilului dumneavoastră. Toate cuvintele pe care le-a memorat studentul vor fi afișate într-un panou special, dar cuvintele pentru repetare vor apărea săptămânal într-o fereastră nouă. În felul următor, extinderea vocabularului va fi etapizată și extrem de eficientă.

Agenda noastră online vă va ajuta să fiți la curent cu toate evenimentele care au avut loc la lecție în cazul în care ați lipsit. Veți avea o secțiune cu fișiere în care puteți descărca cu ușurință toate materialele și printurile care vă lipsesc. Astfel, indiferent dacă ați fost sau nu la lecție, veți avea întotdeauna toată informația necesară ce a fost discutată în timpul lecției în absența dumneavoastră.

Folosind agenda online veți avea posibilitatea de a:

  • Controla cunoștințele
  • Urmări progresul
  • Monitoriza completarea vocabularului
  • Verifica participarea la ore
  • Primi notificări de la profesor
Un astfel de sistem va permite nu numai să învățați limba engleză, dar și să controlați cunoștințele dumneavoastră pentru a vă dezvolta cu succes din ce în ce mai mult în fiecare zi.